معضل صف های طولانی جایگاه های سوخت در هرمزگان دیر زمانیست که دامن گیر رانندگان خودروهای دیزلی و بنزین سوز شده است، این مطلب بخشی از یادداشت «حسین روحی» فعال رسانه ای در هرمزگان است.
مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: طرح آزمایشی تخصیص سهمیه سوخت با کارت بانکی و براساس کد ملی، حداکثر تا پایان تیر آغاز میشود تا کارتهای سوخت فعلی حذف شوند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: تاکنون ۳۵۰ هزار تقاضا برای کارت هوشمند سوخت در سامانه ثبت شده که با توجه به میزان درخواستها یک ماه زمان برای صدور کارت لازم است.
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: خوشبختانه نسبت به قبل از اجرای طرح مربوط به کارتهای آزاد جایگاهها، استفاده مردم از کارت سوخت شخصی برای دریافت بنزین ۳۰۰۰ تومانی، چهار برابر شده است که در این راستا از همکاری مناسب مردم و پرسنل جایگاهها تشکر میکنیم.
کاهش سهمیه بنزین خودروها به ۱۵۰ لیتر در ماه در استان هایی همچون سیستان و بلوچستان باعث شده که هر لیتر بنزین آزاد به قیمت ۲۱ هزار تومان یا معادل قیمت بنزین قاچاق در پاکستان فروخته شود.
دلیل شروع جمعآوری کارتهای سوخت جایگاهداران چیست؟ به گفته نماینده مجلس این طرح با هدف ساماندهی نظام توزیع بنزین و کاهش قاچاق سوخت تعریفشده که تقاضای شخصی را هم مورد هدف قرار دادهاست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه راه حل توزیع عادلانه یارانه اختصاص سهمیه به افراد بدون خودرو نیست، گفت: اگر می خواهیم از دهک های پایین درآمدی حمایت کنیم باید حقوق و دستمزدها را واقعی کنید.
طبق گفته های نماینده های مجلس قیمت بنزین در سال آینده تغییری نخواهد کرد. در این میان برخی از کارشناسان موافق تصمیم دولت بوده و برخی هم می گویند این شیوه پرداخت یارانه به نفع دهک های بالای درآمدی است.